Tips bersama selepas habis pantang

Hi mommies. Saya dah 2 bulan since bersalin normal. Luka dah okay and for now kalau berjalan laju atau lasak je akan datang rasa ngilu. Suami ajak bersama tapi saya risau sebab dia ada "mencuba" dan saya rasa ketat sangat bawah tu. Ada tips tak untuk mudahkan? Sebab saya ada rasa seriau/risau pasal luka jahitan.

1 Balas

boleh cuba pakai pelincir sis. saya dulu pun sakit padahal czer. patutnya takde apa la kot kan sbb operate tempat lain. tapi masih sakit sebab kering, maybe sbb menyusukan anak. sudahnya pakai pelincir baru ok tapi awal tu mmg kena bgtahu suami untuk berlembut sikit dulu laa