Heartbeat low

Korang pernah tak pergi check perut pakai doppler pastu nurse cakap hearbeat baby low sebab belum breakfast, tapi bila dah breakfast heartbeat baby ok je. Sape pernah alami boleh tolong komen tak 😢😢

1 Balas

Saya pernah 🙋🏻‍♀️lepas tu nurse pesan jangan skip makan atau lewat makan. Sejak tu saya memang makan on time.

1y ago

jadi awak jangan skip mkn kalau risau kan baby😊. pastikan awak mkn on time. kalau xboleh mkn byk2 mkn sikit2 tapi kerap