Tak jumpa heartbeat guna fetal heart doppler

Hi mummies, sy baru 14w+.. semalam checkup dekat klinik kesihatan follow up bp, alang2 nurse ada cek perut guna fetal heart doppler tu.. puas dia cari tekan2 x dengar pon heartbeat bby. Tapi nurse cakap normal sbb masih kecik lagi.. tp risau pulak .. normal tak ye? Rasa nk pi scan je , 2minggu lepas check up scan baby ok je ada heartbeat .. anak first dulu tak mcm ni ..

2 Balas

normal je. doppler tu kalau kecik lagi mmg x jumpa. 23w above bru dgr.

normal je tapi kalau nak security, boleh pegi scan dekat clinic :)