Doppler Banglijan tak berfungsi?

Hai semua. Sy beli Doppler Jenama Banglijan ni kat Shopee. Malang sekali sampai sekarang nak masuk 22 weeks tak pernah berjaya dengar bunyi heartbeat baby. Heartbeat sendiri dengar la 😬. Sebab x pakai ultrasound gel ke? Klu scan kat Klinik jelas je heartbeat. Tapi Doppler ni tak dengar langsung. Why..

Doppler Banglijan tak berfungsi?
11 Balas

Alhamdulillah. Sy juga dah beli masa Week 12 Doppler ni. So far berfungsi dan boleh dengar heartbeat baby. Sy guna lotion yang diberikan dalam packaging. Seronok je sebab dapat dengar tanpa ke klinik or jumpa doktor 😊

3y ago

sy 15 weeks bru dpt dgr heartbeat dia .. sblm2 ni xjmpe2 ..

Pakai jel. Sy pun ada bli tpi sy bli 1 set dgn jel. Senang sikit nak dengar. Sy guna dri start kandungan 16 weeks. Skrng dah jarang guna sbab baby dah aktif menendang.

3y ago

tu la. sy dh order gel. esok smpai nak cuba

saya beli ni lepastu pkai dengan gel aloe vera Natural kat watson , dlm 13 ringgit je dlm tube to , dgr heartbeats baby hehe

3y ago

kena gne gel sis .. hahahah kalo xgne gel heartbeat sndri dpt la dgr ..

Maaf awak, saya takde experience beli doppler. Saya pun kurang tahu. #TAPsupermoms

mmg kna pkai ultrasound gel.. sy bli ni pun bli ultrasound gel sndri

oo baik2. nnt sy purchase ultrasound gel

Saya tak beli pun doppler so tk tau

saya guna minyak rambut johnson baby je..

3y ago

sy guna dah.. dpt pun dgr..tq

Berapa rm ni ? Bestnyaaa

3y ago

sy bli mse offer dlm rm46 kt shopee

kena pakai gel.. die x free gel ke?

3y ago

x..kena bli.. tq