31 Weeks & Heartbeat Baby

Bila kita dalam keadaan diam dapat rasa denyutan yg berterusan dekat area bawah perut, adakah itu heartbeat baby? Bila checkup nurse check guna doppler heartbeat baby memang area situ sebab kepala dah kat bawah. Normal kan rasa denyutan tu?

4 Balas

Sama la sis..sy skrang pun slalu rasa berdenyut kt perut lama..mcam jantung kita tapi kuat..mula2 pun saya terpikir jgak rasa berdenyut ap mcam tu😅 sbab tu bkan rasa gerakan baby..takot ap2 je jadi kt baby..tapi alhamdulillah stakat ni g check up nurse cek heartbeat baby normal je..

kalau denyutan dalam 10minit tuh baby sedu . denyutan die kuat sikit dari heartbeat baby .

Normal. Baby sedu kot tu😊

Normal sis.. Sy pun mcm tu