Baby jantung slow

Korang ada tak pengalaman macam saya? Nurse pakai doppler tu check jantung baby perlahan tapi bila scan perut baby ok je? Saya risau 😔😔 #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

awak berapa minggu sekarang? heartbeat rate nurse kata apa? hearbeat low?

10mo ago

Takde, nurse cakap sbb sy tak makan pagi tu… bila makan dakam 20min camtu pakai doppler balik ok dah. Doktor scan pun cakap baby ok. Doakan saya takde pape tau

Heartbeat rate okay?

10mo ago

Low, tapi bila scan baby ok je 😢😢