fetal doppler

hai mommiesss! nak tanya bahaya tak kalau guna fetal doppler hari2 utk dgr heartbeat baby? masa 9 weeks doktor pernah kata dah xde heartbeat. check semula 10 weeks ada heartbeat semula. sy risau sangat tu yg beli ni utk check hari2 heartbeat baby. elok ke guna hari2? mintak pencerahan ye mommies sbb sy first time pregnant. 🤗

fetal doppler
2 Balas

tapi puan, kena hati hati ya. sbb kita kadang kadang salah dengar sbb kita punya pembuluh darah besar, so kdg benda tu bukan jantung baby tp bunyi darah tu. kalau nak tahu boleh follow dr izzat atau dr imelda

Fetal doppler takde ape kesan pd baby ye ibu. Nak dgr hari2 24hours pun boleh. Takde masalah 😊