Sedapnya kalau dapat makan manis seperti....

Kita semua mesti ada makanan manis kegemaran kitakan, apa makanan manis yang anda boleh makan setiap hari tanpa jemu? Macam saya, saya suka coklat!

Sedapnya kalau dapat makan manis seperti....
22 Balas

Masa hamil ni tak gemar sangat makan manis-manis. Tapi dlm kepala ni nak makan aiskrim Nestle Musang King yg tengah hangat diiklankan. 🤭

2y ago

Alamakkk.. ada yg meracuni.. 😅

Dulu sebelum kahwin suka coklat.. Hari² pon coklat saja. Lepas kahwin packaging coklat pon dah jarang nampak 🤣

Pregnant no2 nie ske sgt mkn mnis2,cntoh cklat..se pregnant ank first ske mkn yg pedas2...

ais krim coklat dan cheese cake😋🤤nyum3...

Aiskrim vanilla cone..mmg tk pernah puas makan

Cheesecakeee!!!! 🤤🤤🤤🤤

eskrim..btg magnolia😃..kek..

kuih ,coklat,aiskrim

kuih muih,kek😅

kuih tradisional