Suka makan n minum manis

Hai mommies, siapa dkt sini yg bila pregnant suka mkn minum manis, makan aiskrim? Saya sebelum pregnant mmg tak minum manis langsung.

7 Balas

Saya week 4 nk msuk 5, mmg nk makan manis jee, kek laa, semua desert nk try, masuk minggu2 seterusnya jdi bnyak tak lalu. Sekarang bau hsbnd pulak tak boleh nyaa,

Hbs smua yg manis nk. Klau boleh slurpee nk hri2 tp x boleh. 😅😅ice cream x ckup satu. Dr ckp kne control klau x berat naik.

sama sis..smua nak y manis2..x lalu klau y masam2..msa 1st preggy smua nak y masam2 dpt bby boy..harap kali ni dpt gegirl..

ank prtama sy manis2 xde alahan ank lelaki...skng nie ad alahan xsuka manis suka masam...xtaw la keluar ape...

2y ago

wish dapat baby boy..boleh sepasang.. hihi..tapi tak kisah mana2 janji sihat sempurna fizikal mental

sama. saya sekarang suka mkn manis2. Macam pregy anak ke3 dpt gegerl.

Mengidam makan dan minum manis untuk babygirl 🤗

Sama mcm sy😅