manis ka masam?

Mummies suka makan manis ka masam? Orang ckp manis dapat baby girl, yang kuat makan masam tu baby boy.. betoi ka? ?

20 Balas

Saya pregnant dulu, suka manis², tak suka masam²..bersalin baby boy..mitos je semua tu..gender baby not depends on faktor pemakanan, suka makeup or tak makeup bagai & so on.. ✌️

sy pregnant mcm xad prsaan..just bawak perut je..mengidam ,mabuk,mkn masam masam tu penting setiap hari tu yg hubs rase..sy xrse pape pon

Awal pregnant allergic manis. Kena makan masin2 je. Pikir manis2 pun nak muntah. Tapi start 23minggu ni asyik nak manis aje laaa.

sebelum pregnent sy bukan jenis yg suka makan masam2 . bila dah pregnent buah orange tu tekak sy rasa manis je

Saya dua2, kalau mkn berminyak atau pedas kena minum manis. Kalau mkn yg pedas kena yg ada campuran masam.

Saya suka makan benda manis, tapi suka bermasam muka (biasala pregnant kan emosi), dapat baby boy.

Kebetulan mungkin sis. Saya suka masam2 baby boy, Suka manis2 baby girl.

saya manis ke masam ke suka makan haha time pregnant ni .. mitos je tu

Sy awl² ska msam,skrg dkt² nk brsalin..ska mkn mnis²😅

Tak betol..sy suka masam2..tp girl..mnis sy kurg..heheh