Kencing kotor

Kencing kotor nieh d sebab kan apa ya... Naik pening dah nieh bila p chekup kadang kencing kotor jenuh nak tnggu minum air bnyak2x tnggu kencing lgi 😩😩😩 dpat lagi nurse yg kuat marah2x tak faham lah xbbleh ckap elok2x ke...sya pun tak nak lah kencing kotor klau dah tekena mcam tu perlu ke nk tengking sya nurse jaga kat makmal tu x penyabar langsung 😩😩

32 Balas

sis kena kencing kotor urine yang protein ke glucose? mcm saya kena glucose, so setiap pagi sebelum sampai klinik saya akan minum air kosong banyak banyak. bila kencing, ambik air kencing yang tengah tengah. insyaAllah urine glucose jadi negative.