kencing kotor

"minggu nieh dah p kk temu jnji sya d sah kn kencing sya kotor nurse kate... Bahaya ke kencing kotor... Dn apa penyebab dpat kencing kotor ??? Apa saya perlu bt spaya kencing kotor tu hilang sya x smpat tnya kat nurse makmal sbb terlalu sbuk

4 Balas

minum air masak banyak, air barli tanpa gula.. kalau kencing tak lawas juga, boleh cari garam UTI di farmasi, guardian atau watson, minum air garam tu untuk lancarkan kencing..

Sama la sy.. Dari awl sampai skrg kencing kotor.. Ulang alik kk 2minggu sekali.. Mcm mana nk atasi kencing kotor?

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 3x.🤲🏻 💕 Banyakkan minum air kosong

Minum air banyak2. Jangan tahan kencing.

4y ago

Sama2