Kencing kotor

Apa langkah2 yg perlu saya lakukan jika nurse sah kan sya ada kencing kotor...?? Sya dah minum air kosong bnyk sampai senak perut tak juga hilang kencing kotor saya :( perlukah sya minum apa2 yg boleh buat hilang kencing kotor

6 Balas

disini sy sharekan link utk rujukan puan... ttg rawatan kencing kotor..harap dpt mmbntu puan .mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin https://hellodoktor.com/kehamilan/tips-hamil/penjagaan-kehamilan/petua-hilangkan-kencing-kotor-semasa-hamil/

cuba try minum air barli , sye hari tu pun tersangkut juga sehari sblm jumpa doc sye minum air barli sampai jumpa doc , Alhamdulillah tak sangkut

Cuba try mnum air barli. Hritu sy jd bnda yg sma. Bli barli bt air alhamdulillah 2 kli mnum sembuh

Ambik ural… g parmasi beli…

beli Utix kat farmasi

Minum air kelapa