ubat kk

Kenapa ye waktu check up doctor tk bagi apa2 vitamin/ubat. Dan tk advise apa2 pun psal ubat.. Sy dh 2x check up kt kk. Baby first. Skg 16weeks.

14 Balas

pastu skrg ni sis x makan vitamin pape ke? beli dulu folic acid..makan..nnti check up jgn lupa tny kt nurse..tp biasanya nurse tny jugak kite ubat2 ade lg ke x..

4y ago

Sy tanya kt officemate yg sama pregnant. Dia kata dia makan new obimin. So sy dh beli new obimin sementara tggu next check up