Check up kk

Hi, sy dah 18week , sebelum jumpa doctor kena check up kt kk dulu ke?? Sy last check up 14week , now tunggu2 juga nurse saya bagi date utk check up apa semua sbb nnt jumpa doktor , 12hb ni jumpa doctor , doctor selalu tengok bahagian check up tu je.#firstbaby

2 Balas

Saya 16w sekali jaa jumpa doktor time buka buku lepas tu checkup semua jumpa nurse jaa, scan bby pon sya buat swasta kk xda scan pon🤣

10mo ago

saya haritu buka buku 14week first2 time check up n jumpa doc, nnt 20week ni ada check up ngn doc, doc scan nak tengok perkembangan baby, selain dr tu sy meman scan swasta 2minggu sekali sbb risaukan lagi anak first. haritu time buka buku sy jumpa nurse je, keesokannya bru jumpa doc lepastu doc tengok rekod yg nurse tulis kt buku, sy ingatkan setiap kali check up doc mesti check up kk dulu.

dktr buat ultrasound tgk growth bby.