Ubat Cair Darah

Sy check up kk doc suruh mkn ubt cair drh kenapa ye?? Ade yg thu

5 Balas

saya ada mkn jugak last month. now dah habis. kena mkn salah satu sebabnya bila perut makin besar, akan himpit organ lain. klau darah terlalu pekat nnt susah nk mengalir satu bdn sbb dah banyak organ terhimpit darah susah nak mengalir. bahaya utk ibu, klau dh kt ibu bahaya ofc kandungan effect jugak nnt. hb saya, BP, kencing sume normal je. kena ambik sbb ada risk overweight, primid n gdm on dc.

Mkn waktu bila ye sis ubat Cair darah tu

risiko darah tinggi. elak preeclampsia

Ade drh tingi atau kencing manis ke

Bp tinggi kot