Obimin pink

Hi semua, now sy pregnant 16weeks. Dah 2 kali check up di KK. 1st check up HB ok 13.2 nurse tanya makan ubat apa, saya bg tau makan obimin pink tu je beli kat clinic masa tau2 pregnant dlu. Lepas tu 2nd check up HB ok juga 12.9 tak jumpa doc pun sbb nurse kata semua ok and tak bg ubat apa2 pun dekat saya. Dia suruh teruskan obimin ni je. Saya curious sbb tgk org lain mcm banyak je ubat kena makan.. ke sy kena beli sendiri ke ya? Ke obimin tu dh cukup? Thank youuuu 🙏🏻🙏🏻

1 Balas

sebijk obimin dah merangkumi semua sis,skrg dh mudah,tak perlu nk telan byk2 ubat. dulu smpai 3 4 bijik skli mkn. so far alhmdulillah la kn sebab sis takdak masalah apa2. yg ada byk masalah,mcm kncing mnis,darah tinggi,tu yg kena mkn byk ubat.

3y ago

Tq sis Alhamdulillah semuanya ok hehe.