Makan zincofer muntah muntah?

Hello. Kenapa ye saya makan zincofer muntah muntah? Baru je dapat last week. Before this takde morning sickness pun. Dah start makan jadi kurang selera makan n muntah muntah.

23 Balas

Saya pun dapat zincofer masa mula2 daftar buku pink. Tp tkleh telan muntah. Sebab zincofer ubat tambah darah paling tinggi. Walaupun mula mula hb saya 12.7 itu aje kk saya ada😂. Saya beli sendiri obimin. And saya bgtahu nurse sebab mmg tkleh telan zincofer. Nurse okay je saya makan obimin. Boleh jugak awak try iberet ke maltofer ke. Sama aje cuma kalau hb drop teruk mmg kene makan zincofer.