Makan zincofer tapi muntah teruk

Hai salam mummies. Nak tanya, normal ke kalau saya makan zincofer , muntah lagi teruk? Kadang tu muntah sampai keluar darah. Lembik tak lalu nak makan apa dah lepas muntah. Dalam 2-3 hari ni saya stop makan zincofer, baru saya okay sikit. Kurang muntah.

2 Balas

kalau memang xrasi boleh bagitahu doc untuk tukar ubat nanti die akan bagi ubat laen.. macam saya,tukar ke iberet sebab zincofer xsesuai

3y ago

sama2..Jangan stress ye.moga dipermudahkan🥰

Try makan dengan air orange

3y ago

Sama lah. Makan folic acid dulu. Nanti jumpa doc minta ubat lain.