Lepas makan Zincofer terus tenaga hilang dan muntah muntah

Kenapa saya makan zincofer je terus pening kepala muntah muntah ? Saya dah baca tengok better makan sebelum tido dengan air oren tapi bangun je tido muntah tak berhenti . Perut terus rasa tak sedap dan takde tenaga satu hari .

2 Balas

Sis try obimin pluz... Saya pun xleh mkn ubat KK bagi.. Migrain teruk.. Lps mkn obimin pluz baru rasa lega.. Nurse KK pun ckp klu xleh mkn ubt KK just beli jer obimin pluz.. Sbb dh complete dlm 1 pil

Itu maksudnya awak alah dengan zincofer. Ubat tu tak sesuai dengan awak. Nanti awak inform semula dengan nurse/doktor. Mereka akan tukar ke ubat yang lain. Saya pun macam tu jugak.

1y ago

Nak kena pergi kk terus ke sebab saya punya next checkup lambat lagi. Tunggu next checkup atau boleh terus pergi klinik ?