Makan zincofer muntah muntah?

Hello. Kenapa ye saya makan zincofer muntah muntah? Baru je dapat last week. Before this takde morning sickness pun. Dah start makan jadi kurang selera makan n muntah muntah.

23 Balas

Sy pun makan zincofer. setakat ni boleh masuk smpai skrg dh 9 bulan. Ada juga sblum ni tak selesa. lagi2 kalau makan time pagi lagi la rasa nak muntah. Dengan kena makan dua biji lagi🤣. Lepastu start tukar time makan, makan sebelum tidur dengan air sunquick. Alhamdulillah tak ada rasa loya..