Makan zincofer muntah muntah?

Hello. Kenapa ye saya makan zincofer muntah muntah? Baru je dapat last week. Before this takde morning sickness pun. Dah start makan jadi kurang selera makan n muntah muntah.

23 Balas

normal sis.. ramai yg xboleh pegi dgn zincofer.. sbb vitamin nye tinggi.. yg dpt ni mesti hb drop kan? sy sbb hb drop dpt mkn mnde ni.. tp bertahan 6 hari je.. sbb xpenah ade alahan tibe2 mkn ni jd alahan.. sy mkn kurma.. minum susu mamadil hb naik cantik.. pastu terus mengadu kat misi.. kate xleh nk telan dh.. misi tgk hb sy naik semula terus dia suh stop.. sbb drop pun 11 je.. tu pun dia suh gilir ngan obimin... selang sehari..

2y ago

mntk tukar la klau hb x drop.. sbbnye byk lg acid folic yg cmpur ngn vitamin lain.. iberet ke obimin ke.. maltofer ke.. zincofer terlalu kuat