ubat kk

Kenapa ya setiap kali telan ubat kk akan muntah kuning? Sy da skip lame cuba lg tetap perkara sama yg berlaku..adakah memang x boleh terus amik ubat kk?? Ank first elok je.kalini x boleh nk terima. Badan terus lemah.

5 Balas

Hurm..klu sis xmkn .better sis tnye doc yg rawat sis apa effectnye...sbb stiap org berbeza..sbb doc je tahu sejarah ttg medical sis..sm ada sis ni sht ke..atau x..atau pnh alami apa2 ke spnjng preggy yg mungkin ada memudaratkn..atau pn tidak...sbb nti kita ckp xpe..tkut nti jd lain..sbb bdn smua org xsm sis..😉

Beli iberet sis kat farmasi. Pil kk bgi sama mcm sy x boleh telan.. setakat ni mkan pil iberet hb x pnah low biasa atas 11. Due blan dpan bersalin

Saya pun muntah kuning bila makan obimin maybe sebab perut masuk angin. Sekarang saya cuba makan obimin betulbetul sebelum tidur, baru ok.

G farmasi beli ubt lain ataupon mintak dkt klink kesihatan ubat lain ckp ubt tu xserasi dgn awak..

Bagitau dkat doctor masa checkup, nanti dorang tukar vitamin lain. Jgn skip vitamin