ubat kk

Sy da 12++ weeks smpai ke harini sy x mkn ubat kk awal pregnant je amik itu pn keadaan ok lepas2 tu sy x bole nk mkn da sbb muntah sy ad ank sorang kalau sy makn ubat tu satu keje sy x bole buat..jdnya sy biarkan.. Ap effectnya klau x amik terus? Sy cuba mkn supplement lain demi baby..

1 Balas

Macamana keadaan sis sekarang? Kalau sis takleh makan ubat kk bagi, di farmasi ada jual ubat folic asid, vitamin2 untuk ibu preggy... Saya dulu pon makan iberet beli di farmasi sebab takleh telan ubat kk bagi... Ubat2 ni penting untuk tumbesaran baby...

4y ago

Sy mkn yg zincofer kk punya baru laa naik turun jugak hb..selain tu ad mkn tambahan mcm buah yg bole naikkn darah n minum susu..baru ok..