Ubat tambah darah

Hi mumy semua , sya nak tanya boley x ubat zincofer tu sya nak tukar ke ubat iberet folic ni . sebap yg zincofer tu badan sya x boley nak terima , da try minum masa nk tidur x smpy 10 minit terus muntah . 18 hari bulan ni baru p kk takut hb rendah misi marah pulak

Ubat tambah darah
2 Balas

Sy pun xboleh nk masuk mkn zincofer..mesti muntah..smlm doc bru bg iberet..hrp ok la..mlm td mkn ok..hrp2 ley truskan..sbb hb makin drop dr 12.4 > 11.0. Now dh 18 weeks..risau sbb dah borderline..sis mkn sblm tido ok..dgn jus oren..

Nurse xmrah ...bbel skit ja.. hehe. Sy dlu ngam zincofer dri bulan prtma smpai 6bulan. Msuk ja 7bulan. Mkn trus muntah. Nurse tukar kpd iberet. Lpas tu ok da.. 😊 nty inform nurse jugak klau mkn.

5y ago

ok baik sis , sya nk try minium yg ni