Ubat KK

Sekarang sy dah #15week tp ubat yg kk bgi smua sy xmakan . Makan acid folid je . Xpe ke? Sbb xboleh telan . Muntah

3 Balas

Mcm saya dulu tp sebulan kemudian hb drop dr 11 ke 8. Terus doc suruh saya makan iberet. Tp masa tu saya follow up private tak kantoi dgn kk la. Rasanya klu kantoi dgn kk dyrang cucuk ubat ke ape ntah

Boleh cube minum dgn air limau. Mcm saya awl2 haritu beli air oren peel fresh. Makan dgn ubt sblum tidur.

Lepasni gtau nurse. Pulangkan balik ubat tu. Nty nurse gntikan ubat lain.