Anak 7 bulan demam

Kenapa ya badan dia jadi macam ni ?

Anak 7 bulan demam
17 Balas

Baby sy 7bulan jugak.. Kalau dia sejuk akan keluar mcm ni. Tp org tua2 kate..baby nak besar lagi kalau keluar mcm ni. 😂 Pernah jugak tnye doktor masa anak sy demam (umur 6bulan), bawak pegi klinik tangan kaki dia keluar mcm ni..doktor ckp "ini xde pape, biasa lah budak" 😅😅

Sy ingtkn sbb bby sejuk..tu ada tanda mcmtu..😅✌sbb ank sy klu tanda dkt kaki n tgn cmtu mak suh cpt2 selimutkn tkut selsema n demam..sbb baby sejuk dia xpndai nk bgtw...maka dr tnda je la dpt tw cmne

Anak sy skrg dah umur 6 tahun, pun masih mcm ni.. Tnya doc, doc kata takde apa.. Tp mmg tiap kali demam, mcm ni la badan dia.. Mcm ada tompok2 darah kat bawah kulit..

Anak demam sapu aloe vera pada bahagian yang saya tandakan tu. In Shaa Allah 2 hari elok dah😊. Sapu aloe vera & pkai baju lubang2.

tu pcah drh tu sb nk mmbesar org tua2 kata..Means klu mndi dgn air sjuk bby ade mcm tu...Mcm cpt debab n tmbam sb mcm tu..

Org tua2 kata bby nk mmbesar lg tu.. hehe.. bambam nyaa awakk baby.. cute😍

Xd ape pun. Bby sy slalu je mcm ni 4bulan ke bawah. Skrg dh ok. Tp xd demam.

Baby bakal sado sis. Nak besar tu InshaAllah tak ada pape 😊

Nanti bsar akan hilang. Anak sy dulu ada kt dahi skrg xda

Baby sy cm tu dr lahir skrng da 7 bulan hilang Sdh