suhu badan meningkat

kenapa yee suhu badan jadi macam demam dah seminggu macam ni

2 Balas

Check upt sis..biasanya suhu tinggi bila pregnant. Kalau nk period suhu akan turun mendadak…kalau suhu maintain tinggi ada kemungkinan pregnant..wallahualam

Pregnant ke? Kalau awal2 pregnant normal sis. Saya tiga2 kali pregnant memang 1st trimester macam panas jee badan on off.

1y ago

Oh.. hormon tengah tak stabil la tu. Tunggu jelah lagi seminggu dua. Kalau still tak period boleh check upt. Kalau negatif, dan kalau risau sangat boleh jumpa dr.