badan bayi berbintik

kenapa badan bayi berumur 11 bulan selepas je baik dari demam berbintik ya mcmni? hrtu kata dia demam sbb radang tonsil, tpi lps baik ade mcm ni lg😅 tgk kat google mungkinnya campak ? btl ke? ad yg prna mcm ni?

badan bayi berbintik
2 Balas

Normal untuk baby naik heat rash lepas demam. Anak saya pun pernah jadi macam tu. Nak tahu campak atau tidak melalui ujian darah sahaja.