Susu badan

Assalamualaikum saya punya susu badan sakit dekat bahagian puting kenapa ya dia jadi merah dan bila anak hisap sakit macam mana saya nak buat ya?

2 Balas

wsalam, lepas baby hisap, awak picit sikit puting tuh bagi keluar susu lepas tuh dap ke tempat yg sakit tuh. inshaAllah menjadi .

1y ago

faham , tapi nak taknak kena tahan n bagi baby hisap, tidak bengkak susu pula, awak try naa buat mcm tuh. air susu kita ni mcm ubat utk kita juga , saya dulu mgadu kt misi , dia la duk bagitau cmni . mmg mjadi .

salah lekapan kot..