Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Due bila sis?? Klu time pkp ni better bwk yg btul2 penting ja, sbb nnt sis yg kena angkut/alih brg2 sis tu sndri, suami xleh msuk dn klu dpt guard/nurse yg baik tu nasib la utk angkat/alih brg2 kita tu hehe. Mcm bju tu blh bwk spsg ja utk ibu dn bby msa discaj, sbb klu stay 2/3 hri pn sis/bby pkai bju hspital ja ( ni klu gov la). Sy nsihatkn bwk air byk2.

4y ago

Oooooo.. Kalau untuk kita pun memang all the time pakai baju hospital jugak ye?