ada x yg bwk bag mcm ni utk ke hospital?

dulu bawak sampai 2-3 bag 😅😅

ada x yg bwk bag mcm ni utk ke hospital?
4 Balas

huhu sy masa mengandung ank first langsung xbwk apa2 cuma bawak baju untuk pakai kat bby lepas bersalin je punyalaa xtahu apa2 🤣 skrg mengandung ank kedua sy bwk 1beg yg berzip sbb tkut brg2 kena habuk/tkut masuk semut/serangga xdiingini 😆 dan sy bawak yg mana penting je yg selebihnya letak kat rumah

5mo ago

sy pn ank ke 2.. bila jarak jauh ni jd blurr je 😅

masa anak 1st saya bawak sehelai baju bby. sepasang baju nk balik.. last². ank Kene stay lama kite kene dduk dorm tunggu ank.. baju mak kene bawak lebih..n barang keperluan lain la..

sy dri anak prtma smpi ke 3 bawa bag mcm tu sja .xpyah bwa bnyak2...

Sy pon bag mcm ni..xperlu bwk bnyak2

5mo ago

sbb x bertutup kan.. tp bju2 dlm bag zip lock tu..