Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Klau sya bawak 1 beg je.baju sya dan bby dlm satu beg je. Pastu raga 1 utk letak air panas,air sejuk n mknan skit.

Hahaha.. mcm saya lh last time. Siap kena tegur oleh nurse. Kata lain kali brsalin xye bwak brg bnyk2. 😂😂😂

4y ago

Kann.. sya takut nnt trkurang ini, itu.. lepas tu suruh si suami ambik p rumah, lain d ambilnya and dbwak p hospi😂😂.. lgipon kesianya jgk suami ulang alik pi rumah dan hospital..

Sye bwk bag bby je .smbat sgla dlm 2. .🤭. .kdg nk bwk byk2 pas 2 bkn pkai smua. .heheh

Npk besar n bnyk tu mungkin sekali dgn thermos, gelas, sudu, kot2 stay sehari 2 dlm ward.

Hihi..sy antara yg suka bwk byk barang p hosp..Mase ank 1st siap bwk kipas meja..🤭

klau sy stu bag baju bby n ibu stu bag lg untk plus air panas n mknan. jd 2 bag

Ni 1 je beg sy