Packing

Nak tanya ibu2 yg dah packing bayi n ibu utk persediaan ke hospital.. ibu2 bawak ap je. N pkai bag apa. Sy 34 mggu masih pning lg nk bwk ap. tq mohon share

2 Balas

Barang baby Baju 3 pasang Sarung tgn/kaki Bedung 3 Barut Tuala Topi Minyak telon Pempers Tisu basah Barang ibu Baju salin spasang utk balik Tuala Pad Baju & sluar dalam Minyak angin panas Stokin Mandian Sikat/tudung ape2 yg rasa perlu Saya masukkan dalam 1 beg jer Dan bawak raga utk letak air panas,cawan,pinggan,biskut dan sebagainya..

saya bawk 1 bag hand carry je. bju anak 4pasng, baju ibu sepasang (utk balik), pakaian dalam utk 5hari (in case), maternity pad 2pack, pampers baby 1 pack. toiletries