Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Kna bwa bnyk coz smua kprluan kena sendiri sediakn,drpda kprluan ibu dn bby.lg stu kna bwa prsediaan lebih mna tau dlm wad bkn stu dua hri..jdi kna bwa kelengkpn utk kprluan dlm 2,3 hri..itu hrus bgi yg tinggl jauh dri hsptl,lg2 tk de kndraan sendiri.😁😊