Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Sy bawak 2 beg. 1 beg utk baby, 1 beg utk sy utk baju, pad, air, roti2 dll. Baju sy bawak sepasang je utk pakai masa balik sbb dekat sana pakai baju hospital. Baju baby stanby utk 3 hari(5 pasang/set), tapi guna 2 pasang je sbb bersalin pukul 10.13 mlm, esok tghari da bole balik.. 😅😅