Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Sy organize macam tu sis. Nak elakkan bawa brg berlebih ataupun kekurangan. Dulu masa bsalin nk bawa sikit takut stay beberapa hari pulak kat hosp. So bawa la bberapa spare. Tak nak susahkan husb nnti tecari cari and senang la kita masa kat hosp tu tinggal ambek je satu ziplock tu semua dah lengkap baju socks mitten muslin towel barut semua ada.

4y ago

size ziplock ikea ni yg mana ye ? nampak mudah boleh set kan day 1 day 2 onwords. besar pun ye.