Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Masa sy bersalin dulu, bnyk juga la brg yg dibawa sbb sy asingkan bag, brg baby satu beg, siap masukkan dlm plastic. Brg sy just bwk baju nk balik, stoking, tudung sarung, pad bnyk, panties bnyk or bole jugak disposable panties, sweater sbb sejuk. Pastu bakul isi mknn kalau lapar2, thermos, cawan, sudu.