Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

Barang baby semestinya..jgn lupa bawak kita punya barang sekali bra panty pad..keperluan mandian kita..tharmos gelas sebiji sudu garfu..klu akak standby kan roti biskut dgn instant milo mana tahu kot2 lapo..last sekali bawak baju kita time nak balik.jgn plak balik pakai baju spital🤣