Bag hospital

Kenapa sya tgk ibu2 lain banyk bawak barang p hospital? ? apa yg ibu2 bwk ya? Sbb sya puny barang sikit je 1 bag baby tu pon saiz kecil n 1 bag sya mcm bag sekolah. Boleh ibu2 kongsi apa yg ibu2 bawak utk ke hospital? ?

17 Balas

bawa yg perlu je. kalau takde komplikasi pada baby dan ibu doc pun suruh balik cepat2. hahaa. time sy lepas bersalin tiap jam nurse mai tanya baby dah kencing berak ke belum ,kalau boleh tengah malam delivery baby,pagi tu doc dah suruh keluar. haha