Pelik Dan Hairan

Kenapa mak mertua sy seboleh2 suruh minum yg ni?? Dia ckp elok untk baby lah.. Nanti otak baby berkembang lah.. Suami sy ikut je ckp mak dia.. Bila sy tak minum suami macam nk marah sy dan terus tarik muka dgn sy.. Kadang2 sy rasa sedih bila suami ikut ckp mak dia.. Sy tak tahu benda ni elok ke x untk ibu mengandung.. Siapa2 boleh bantu sy untk bagi penjelasan perlu atau tak amk benda alah ni.. ?

Pelik Dan Hairan
30 Balas

Mil sis jenis yg suka mengamalkan supplement selain dri drugstore ke?..hati2 ye bnyak produk sampah skrng ni..nasihat sy sis bancuh tuang dlm sinki plastiknye tinggalkn atas meja mkn bersama gelas yg xbasuh lg 2 konon2nya dah minum...