Tekanan dgn pasangan

Sy nak tegur suami mcm mna lgi.. suami bila d dkat rmah mak dia slalu tnggal kan sy untk kluar jln dgn kwn dia padahal dlm masa tuu mak dia pun adhal jln. Sy dah kata bole ke teman sy dekat rumah jaga baby tapi suami bole pla tetap kluar.. ada sehari tuu sy dah tekanan dgn sendirinya sy dgn baby sy nangis tk henti² sy smpai biarkan baby nangis sekejap.. bila sy tegur suami dia mcm marah dekat sy .. sy bgitau untk teman jaga bila mak dia jln je tu pun dia skejap saja dngar ckap sy bila lain hari dia buat lgi... Sy kdang menangis dgn sikap suami sy yg tk bantu sy jaga pun baby..#firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

sye selalu kalau xnk bgi husband keluar, sye buat2 sakit. sakit pinggang la. sakit dkt tmpt jahit la. buat2 susah nk jln la. buat2 sakit kepala ke. 😂