Nak tanye ada tak yg 1stday last period dgn size baby mase scan taktally? Then baby lahir date mne?

Kekeliruan EDD

14 Balas

sy first & second scan beza sebulan. doc ikut tarikh scan. pastu kali ketiga scan tiba2 ikut lmp, tp doc tetap ikut tarikh first scan kt buku pink. tp doc pesan suh get ready awal nt dekat due, takut terberanak awal

1y ago

itula . saye 8/6 baru scan klinik utk 28w . harap masetu dpt date betul laa . atleast boleh prepare siap2 kan . sbb bile period dgn scan date taksama mcm payah sikit . nak apply cuti kat company lagi