due date

ikot pengalaman mommies semua baby kdg2 lahir dekat2 dgn trikh due date yg last period ke atau due date scan macam sye due date last period 5 nov tapi kalau tiap kali scan mesti anggaran dalam 12 nov kebiasaan mommies yg overdue tu due date scan dekat2 tak dkt due date sbnr? ni soalan saje agak2 je. cuma ingin tahu.

1 Balas

Saya due date scan. Awal seminggu. Hehe

5y ago

Patutnya ikut tarikh period 17hb, tapi doc scan 8hb. Keluar 9hb tu. Awal sikit dari tarikh due period 😘