Scan dan tarikh edd lain

Maaf nak tanya saya bg tarikh last period kt doktor btul 5/12/2022 then bukak buku scan lh tetiba dalam scan tulis lain tarikh due bila scan 25/9/2023 klu ikut period date last due 12/9/2023 jadi kt situ trikh date mcm mna ehh risau pulak

1 Balas

Period awak regular ke? if regular ye mmg perlu risau. if irregular takde benda yg perlu dirisaukan, sebab ovulasi lambat. Awak tak tanya Dr apa2 ke bila Dr tulis tarikh lain dr LMP?