Siapa pernah alami keguguran 13w berapa lama nak tunggu janin turun ? Korang rasa sakit tak ?

Keguguran

3 Balas

pengalaman saya keguguran 13w , jantung baby stop, KK buat surat g hospital..Dr check MMG jantung baby stop.. Dr beri masa 2mggu utk janin turun sendiri.. tp janin x nk turun.. kena g semula hospital kena masuk ubat.. baru janin turun dlm masa 8jam dah rasa contraksion

1y ago

sis saya cadangkan kalau tak tahan sakit sangat terus je g hospital... semoga Allah permudahkan urusan sis...