miscariage

Salam semua.. Sy tgh berpantang hari y ke 21 skrg nie.. Nak tanya pengalaman korang yang pernah alami keguguran. Biasanya berapa lama ambil masa untuk pregnant balik yer? Dan bila boleh bersama suami semula. Sy keguguran anak y pertama dan kandungan kembar 7weeks..

2 Balas

Mcm sy lps gugur 2 tahun 3 bulan baru pregnant.. Now tgh pregnant 17minggu.. Masa gugur sy berpantang dan tak bersama suami dlm 30hari..

5y ago

Trm kasih sis.. Sy baru kali pertama alami keguguran dan pertama kali pregnant

Sis kena DC? ( cuci ) sa br keguguran.7weeks.tp x kena cuci.doc nasihat after 4month boleh trying to conceived blk😊