Think positive

Hi kawan2..Alhamdulillah kalau betul2 postive. Saya test ni after 2hari delay period. Due period 25hb. Nanti seminggu dua lagi nak check guna clearblue tu. Saya takut sikit, sbb baru lepas keguguran 1st baby 6weeks pada 10/09/2020. Pantang rasa perut sakit sikit saya jadi takut, sbb dulu sebelum keguguran tu malam saya sakit perut. 1st baby dulu saya tak de alami sebarang alahan or muntah2. Pregnant kali kedua ni pun belum alami sebarang alahan or muntah2..cuma rasa pening kadang2. Ok ke jika tak alami sebarang alahan dan muntah2. Ke masih awal lg?

Think positive
1 Balas

mg dpmudahkan segalanya .aamiin. mg smua nya baik2 shj..aamiin