Alahan

Assalamualaikum, syukur alhamdullilah sy da 4 weeks pregnant. Memang alahan da start daa sekarang, tapi husband sy yang kena alahan, pening dan muntah2 ? sy just rasa pahit dalam mulut dan tidak selesa dalam perut je. Ada sape2 yg alami situasi macam sy jgk tak ? macam mana nk hilangkan alahan suami sy tu ?

1 Balas

Waalaikumussalam. Sy pun tak tahu mcm mana suami sy boleh hilangkan alahan. Sampai dia jadi malas nak buat semua benda. Lepas tu makan pun tak lalu sangat. Kadang2 smpai skrg dia dok loya2. Cer try bagi minum pati delima gulsan dkt dia. Kena bagi something yg masam2. In shaa Allah kurang sikit kot.