Berapa kerap anda berjumpa dengan rakan anda selepas berkahwin?
Voice your Opinion
Seminggu sekali
Beberapa kali sebulan
Bila ada masa
Tidak berjumpa langsung

5867 respon

14 Balas

Sya kahwin umur 37. Syukur saya nikmati waktu gadis saya sepenuhnya. Travel bersama kawan2, jalan2, mengeteh, pillow talk. So, bila dah kahwin , saya selesa aktiviti bersama suami. Kami pun dah 40-an. Masing2 dah puas keluar dgn kawan2 sblm kahwin. Syukurr

masing2 jauh, last jumpa masa knduri saya jela tahun lepas bln 11 then tkda jmpa da cuma kami kdang2 tu ada je VC or wasap mcm tu, kdang rindu jgk nak smbang2 semua 🥺 tp skrg msing2 ada life msing2 n jauh sngat 😭

Sejak kahwin sampai sekarang dah tak jumpa langsung kawan2. Emm..rindu nak berborak dengan mereka🙁

Mmbr smua jauh..since dorg dh kwen smua ikut suami pindah jejauh...

belum jumpa lg..last jumpa mase majlis nikah sy last year..😪

Tak pernah jumpa dah...masing² busy urus keluarga...

sejak pandemic ni langsung tak kluar jumpa kawan..

Depends la. Tp sebulan ada la 4-5 kali

kawan saya dah tggl jauh lh..

Always sebab stay dekat